Članica Upravnog odbora UBBiH dobitnik prestižne nagrade - Žena godine 2019.

Članica Upravnog odbora UBBiH dobitnik prestižne nagrade - Žena godine 2019. thumb thumb thumb thumb

Dana 13.12.2019. godine u Sarajevu je u svečanoj atmosferi Doma Oružanih snaga održan, Ladies In Awards, na kojem su dodijeljena priznanja za Ženu godine 2019.godine.

Prestižnu titulu Žena godine 2019. ponijela je članica Upravnog odbora Udruženja banaka BiH, Sanela Pašić, dobitnica Priznanja za razvoj finansijskog i bankarskog sektora.

Gđa. Pašić nije krila svoje iznenađenje, ali i sreću radi osvojene titule Žene godine, te se zahvalila svima na glasanju i podršci. Istakla je kako se uvijek zalagala za žene, a kako će joj ovim priznanjem biti to još primarnija misija.

„Ekipa Ladies Ina i Altermedije ovim projektom daje doprinos jačanju uloge žene u društvu i čast mi je biti dio te priče. Ova nagrada nije moja, ona je priznanje mojoj porodici prije svega, prijateljima, kolegama i studentima za podršku i povjerenje koje mi daju. Žene su jedna drugoj inspiracija i podrška. Kad vidim ovoliko lijepih i snažnih žena večeras, ovu nagradu ne nosim kao priznanje, nego kao inspiraciju da radim nove lijepe stvari, te kao obavezu da budem bolja i nastavim pomagati ženama čije priče trebaju biti ispričane – izjavila je Sanela.

Više o ovom događaju možete pogledati na linku https://business-magazine.ba/2019/12/14/ladies-in-awards-sanela-pasic-proglasena-zenom-godine-2019/